Szeretek reggelire mindig mást enni, ha lehet, akkor sokféle krémet készítek. A most következő vendégvárónak is kiváló. Stahl Judit receptje alapján készítettem, saját ízlésemnek megfelelően kicsit felturbóztam, például több fokhagymát tettem bele.
Hozzávalók:
1 csokor friss bazsalikomlevél
3 fokhagymagerezd
2 dkg frissen reszelt parmezán
2 dkg fenyőmag
1 dl extra szűz olivaolaj
20 dkg natúr krémsajt
só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
A fenyőmagot száraz serpenyőben megpirítom. A bazsalikoleveleket megmosom, megszárítom. A krémsajt kivételével az összes alapanyagot turmixgépbe teszem, összeaprítom, majd a krémsajthoz keverem. Ropogós kenyérrel, friss paradicsommal tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése