Hozzávalók (2 személyre):
3 tojás
10 dkg sajt (kecskesajt, ementáli, gouda vegyesen)
2 ek aprított zöldhagymaszár
1 kk szárított petrezselyem (ha van friss, az még jobb)
só, bors
1 ek olaj a sütéshez
Elkészítés:
A serpenyőt egy evőkanál olajjal felforrósítom. Ezalatt elkészítem a hozzávalókat. A zöldhagymát felaprítom, a sajtokat apróra vágom. A tojásokat pedig nagyon habosra verem, majd a felforrósodott serpenyőbe öntöm. Egész addig nem nyúlok hozzá, amíg a teteje majdnem megdermed. Ekkor a felére rádobom a tölteléknek való sajtot, hagymaszárat, majd a másik felét ráhajtom, picit rányomom. Pár pillanatig még sütöm, átfordítom a másik oldalára és már tálalhatom is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése